Florian Hrvatska: Izvoz raste 20%

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Okt.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Florian Hrvatska: Izvoz raste 20%

ZAGREB - Tvrtka Florian Hrvatska, jedan od tržišnih lidera u segmentu drvne industrije, predstavila je svoj asortiman povodom današnjeg otvorenja Ambiente, 44. međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije na Zagrebačkom velesajmu.

Ovogodišnja Ambienta ponovno stavlja u fokus potencijal drvne industrije, a Florian Hrvatska predstavit će se putem dva izložbena štanda. Konceptualno zanimljivo izlaganje koje se prostire na površini od 260 m2, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << "Od šume do namještaja", priča je o proizvodnji hrvatskog masivnog drvenog namještaja u Čazmi i Novoselecu. Članice Florian Hrvatska, tvrtke DI Čazma i DIN Novoselec proizvode namještaj prvenstveno od slavonskog hrasta, poštujući ekološke zahtjeve te vrlo visoke standarde stručnosti i kvalitete koje zahtijeva proces proizvodnje kvalitetnog namještaja iz punog drva.

Predviđanja o hrvatskoj drvnoprerađivačkoj industriji kao jednoj od najperspektivnijih grana na domaćem tržištu imaju sve snažniju potvrdu u poslovanju tvrtki članica Florian Hrvatska.

Naime, Florian Hrvatska je u prošloj godini ostvarila rast od 20 posto, na razini od oko 350 milijuna kuna vezano uz izvoz finalnog proizvoda.. Osim toga, tvrtka ima i značajan sociekononski utjecaj na tržištu jer unutar svog portfelja od ukupno 5 tvrtki – DI Čazma, DIN Novoselec, OTK, Lipovljani Lignum i Elda drvo – zapošljava preko 750 ljudi. Što se tiče planova za budućnost, tvrtka najavljuje investiciju od 15 milijuna eura na hrvatskom tržištu u naredne dvije godine.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.