Filip Rabuzin novi direktor marketinga u Heinekenu Hrvatska

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Mar.2017, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Rabuzin novi direktor marketinga u Heinekenu Hrvatska

KARLOVAC - Filip Rabuzin novi je direktor marketinga i član menadžment tima kompanije Heineken Hrvatska. 

Bit će odgovoran za strateško upravljanje bogatim i raznovrsnim portfeljom brendova kompanije među kojima su Karlovačko, Laško, Heineken, Amstel, Krušovice i Stari lisac.

Ranije je radio kao rukovoditelj grupe proizvoda u mainstream segmentu te je bio zadužen za brend Karlovačko i njegove ekstenzije. Filip je u kompaniji počeo raditi 2012. kao rukovoditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << grupe proizvoda u mainstream segmentu, zatim je radio kao rukovoditelj za Consumer Market Intelligence i inovacije, da bi nakon toga ponovno preuzeo poziciju rukovoditelja grupe proizvoda u mainstream segmentu. Tijekom rada u kompaniji Heineken Hrvatska Filip je snažno doprinio rastu i jačanju brendova, razvoju i plasiranju na tržište novih proizvoda, pri čemu je ostvario odlične rezultate u području rasta volumena, vrijednosti brenda i udjela na tržištu te izgradnji pozitivnog stava potrošača prema brendovima.

Filip će naslijediti Roberta Giugliana, koji je u kompaniji Heineken Hrvatska proveo tri godine. Roberto je značajno doprinio proširenju portfelja brendova kompanije koji je sada udvostručen, kao i uvođenju nove kategorije – cidera. Zaslužan je i za modernizaciju vizualnog identiteta Karlovačkog, te proširenje Karlovačko obitelji uvođenjem ekstenzija kao što su Karlovačko Natur Radler, Karlovačko Retro nepasterizirano te Karlovačko Rezano nefiltrirano. Roberto Giugliano odlučio je prihvatiti novu izazovnu poziciju u kompaniji Heineken Italija.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.