Festival indijskog filma u KCNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2016, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival indijskog filma u KCNS

U velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada od večeras pa do 3. novembra, u saradnji sa Ambasadom Indije u Beogradu, biće organizovan festival indijskog filma. Ulaz je slobodan.

Danas u 20 časova novosadska publika imaće priliku da pogleda film "Uspon Mahatme" (The Making of the Mahatma) iz 1996. godine.

U ponedeljak 31. oktobra, takođe u 20 časova, na programu je film "Kraljica" (Queen) iz 2014. godine, dok je za utorak 1. novembra najavljeno ostvarenje "Tri idiota" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (3 Idiots) iz 2009. godine.

"Bajirao Mastani" na programu je u utorak 2. novembra. Film je snimljen 2014. godine. Festival će zatvoriti "Brat Bađarandži" (Bajrangi Bhaijaan) iz 2015. godine, u petak 3. novembra. Projekcije počinju u 20 časova.

Festival indijskog filma organizuje se povodom velikog indijskog praznika svetlosti Diwali.

Detaljnije informacije o odabranim filmovim mogu se pronaći na sajtu Kulturnog centra Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.