Fasciniran sam, Erdogan izgradio 19.000km

Izvor: B92, 10.Okt.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Fasciniran sam, Erdogan izgradio 19.000km"

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je s turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom razgovarao o važnim infrastrukturnim projektima.

"Razgovarali smo o auto-putu Beograd-Sarajevo, kao i auto-putu Novi Pazar-Tutin i Tutin-Sjenica", kazao je Vučić u obraćanju medijima posle potpisivanja sporazuma sa Erdoganom.

“Iznenadio sam se podatkom da je u Turskoj izgrađeno 19.000 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << auto-puta za vreme njegove vladavine. Ako su 10 puta veći od nas, to bi bilo 1.900 kilometara, što je zaista impozantno”, naveo je srpski predsednik.

Razgovarali smo, kako je dodao, i o aerodromima. “Ne znam koliko ste znali, pre njegove vlasti imali su 25 aerodroma, sada imaju 57. Želimo da unapređujemo našu saradnju i da razvijamo naše aerodrome”, kazao je Vučić.

Vučić je kazao da je razgovarano i o energetici i o tome kako da se Srbija snabdeva gasom 2019. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić – Zahvalan sam Erdoganu za fabrike u Kraljevu, Krupnju, Leskovcu, Nišu, Aleksincu, Lebanu, V. Hanu i Žitorađi (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 10.Okt.2017

Vučić se u zajedničkom obraćanju medijima sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom zahvalio Erdoganu i turskim investitorima na ulaganjima u proteklom periodu: “Mi nismo brinuli o nekim fabrikama, vi ste birnuli, vaši investitori su došli u Krupanj, na primjer. Jedina fabrika koja...

Nastavak na SandzakPress.net...

Vučić: Niko sem Turaka neće da ode

Izvor: Beta Video, 10.Okt.2017

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je dodao da se posebno zahvaljuje turskim kompanijama koje su otvarale pogone u najsiromašnijim krajevima Srbije. ``Niko sem Turaka neće da ode u Lebane, Vladičin Han, Krupanj, ta mala mesta u Srbiji, kojima ste vi doneli spas``, kazao je Vučić i dodao...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.