FDU: Primljeno 12 prijava od kojih se devet tiče seksualnog uznemiravanja

Izvor: Danas, 01.Mar.2021, 11:32

FDU: Primljeno 12 prijava od kojih se devet tiče seksualnog uznemiravanja

Radna grupa u okviru platforme "Fakultet dramskih umetnosti protiv nasilja" saopštila je danas da su od 21. januara do 17. februara primili 12 prijava, od kojih se devet tiče seksualnog uznemiravanja različitog stepena, a tri prijave na vređanje, omalovažavanje i ismevanje studenata.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na adresu FDU stiglo 12 prijava

Izvor: B92, 01.Mar.2021

Beograd -- Na adresu Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu koji je pokrenuo platformu "FDU protiv nasilja" stiglo je 12 prijava...Kako su naveli u svom izveštaju, devet prijava se odnosi na seksualno uznemiravanje, tri prijave se odnose na vređanje. Prijavljeno je šest osoba, od čega...

Nastavak na B92...

Platforma „FDU protiv nasilja“: Devet prijava za na seksualno uznemiravanje, tri za vređanje

Izvor: Danas, 01.Mar.2021

Radna grupa Fakulteta dramski umetnosti u okviru platforme "FDU protiv nasilja" sastavila je izveštaj o prijavljenim slučajevima uznemiravanja i neprihvatljivog ponašanja nastavnog osoblja ovog fakulteta prilikom čega je prijavljeno devet slučajeva seksualnog uznemiravanja različitog stepana.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.