Evro sutra 118,42 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2019, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evro sutra 118,42 dinara

Dinar će u sredu neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 118,4219 dinara za jedan evro, što će biti najslabija vrednost domaće valute u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).

NBS je danas na Međubankarskom deviznom tržištu prodala 10 miliona evra da bi ublažila dnevne promene kursa.

U odnosu na evro, dinar će biti jači za 0,2 odsto nego pre godinu dana, biće slabiji za 0,1 odsto nego pre mesec >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dana, dok će za 0,2 odsto biti slabiji nego na početku godine.

Dinar u ovoj godini bio najjači 8. januara, kada je kurs evra bio 118,3321 dinar.

NBS je ove godine na Međubankarskom deviznom tržištu prodala 70 miliona evra da bi ublažila dnevne promene kursa.
Pogledaj vesti o: Dinar,   Kurs evra

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evro sutra 118,42 dinara

Izvor: Beta, 22.Jan.2019

Dinar će u sredu neznatno promeniti vrednost u odnosu na evro i zvanični srednji kurs biće 118,4219 dinara za jedan evro, što će biti najslabija vrednost domaće valute u ovoj godini, objavila je Narodna banka Srbije (NBS).NBS je danas na Medjubankarskom deviznom tržištu prodala 10 miliona evra...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.