Etihad ne kupuje Kroacija erlajns

Izvor: B92, 23.Avg.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad ne kupuje Kroacija erlajns

Zagreb -- Nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad nije zainteresovan za kupovinu hrvatske kompanije Kroacija erlajns, prenosi Tango Six.

Neimenovani portparol Itihada rekao je za specijalizovani vazduhoplovni portal "Tango Six" da kompanija iz Abu Dabija "nije u pregovorima sa Kroacija erlajnzom" i da medijski navodi o potencijalnoj zainteresovanosti za kupovinu hrvatske avio-kompanije nisu tačni.

Hrvatski mediji objavili su u četvrtak da će Vlada Hrvatske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najkasnije do 15. oktobra raspisati konkurs za prodaju deonica Kroacija erlajnsa, kao i da se planira da na prodaju bude ponuđeno najviše 49 odsto deonica te kompanije.

Mediji su kao potencijalne kupce Kroacija erlajnza pored Itihada, naveli jednu kinesku kompaniju i indonežansku nacionalnu kompaniju.

Etihad je 1. avgusta postao strateški partner Vlade Srbije u srpskoj avio-kompaniji Jat ervejz, koja će ubuduće zvati Er Srbija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Etihad ne kupuje Kroacija erlajns

Izvor: B92, 23.Avg.2013

Zagreb -- Nacionalni avio-prevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad nije zainteresovan za kupovinu hrvatske kompanije Kroacija erlajns, prenosi Tango Six...Neimenovani portparol Itihada rekao je za specijalizovani vazduhoplovni portal "Tango Six" da kompanija iz Abu Dabija "nije u pregovorima sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.