Erste kreditira Valamar s 10 milijuna eura

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Dec.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erste kreditira Valamar s 10 milijuna eura

ZAGREB - Valamar Riviera sklopila je ugovor o kreditu sa Erste&Steiermärkische bank d.d. u iznosu od EUR 10 milijuna radi financiranja dugoročnih investicija Društva.

Prije nekoliko dana Valamar je sličan aranžman sklopio i s OTP-om.

Nadzorni odbor Valamar Riviere donio je nedavno konačnu odluku o odobrenju investicija za 2019. godinu u iznosu od 635,9 milijuna kuna.

Kako je prethodno najavljeno i objavljeno, investicije za 2019. godinu predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nastavak strategije ulaganja u repozicioniranje portfelja prema ponudi i uslugama visoke dodane vrijednosti. Za 2019. godinu ulaganja su fokusirana na segment premium kampiranja u Istri i na otoku Krku te otvaranje Valamar Collection Marea Suites 5* čime bi se proširila ponuda za obiteljski odmor u Poreču. U planu su i brojni drugi projekti ulaganja u sadržaje za goste u svim destinacijama te nastavak značajnih ulaganja u smještaj za sezonske zaposlenike u skladu sa strateškim ciljevima do 2020. godine.

Uključujući Imperial d.d. i Hoteli Makarska d.d., ukupno odobrene investicije Valamara za 2019. godinu iznose 793 milijuna kuna.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.