Er Srbija se vraća na Kemal Ataturk

Izvor: Beta, 30.Jul.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija se vraća na Kemal Ataturk

BEOGRAD, 30. jula 2014. (Beta) - Srpska aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) najavila je da će od petka avioni na liniji za Istanbul ponovo sletati na glavni aerodrom u tom gradu "Kemal Ataturk".

Kako se navodi u saopštenju, povratak Er Srbije na Aerodrom "Kemal Ataturk" je u skladu sa nedavnim dogovorom postignutim izmedju srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd-Istanbul biće obavljani avionom "erbas A319" sa putničkom kabinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << konfigurisanom u dve klase - osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

"Veoma smo zadovoljni što vraćamo svoje letove na aerodrom Ataturk u Istanbulu. Sa našom mrežom koja se širi, rastućim brojem putnika i matičnim čvorištem u Beogradu, povratak na aerodorom 'Ataturk' će bolje podržati naš stalni rast i razvoj", izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija od petka na Ataturku

Izvor: B92, 30.Jul.2014

Beograd -- Srpska aviokompanija Er Srbija najavila je da će od petka, 1. avgusta, avioni na liniji za Istanbul ponovo sletati na glavni aerodrom u tom gradu Kemal Ataturk...Kako se navodi u saopštenju, povratak Er Srbije na Aerodrom "Kemal Ataturk" je u skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.