Er Srbija prilagođava mrežu zbog ponovnih uvođenja zabrane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2020, 17:42

Er Srbija prilagođava mrežu zbog ponovnih uvođenja zabrane

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je danas da je usled pandemije korona virusa i ponovnog uvođenja zabrana i ograničenja putovanja, prinuđena da dodatno prilagodi svoju mrežu destinacija u narednom periodu.

Planirano obnavljanje letova do određenog broja destinacija biće odloženo za nekoliko nedelja, dok će saobraćaj ka pojedinim destinacijama biti obavljan sa smanjenim brojem nedeljnih frekvencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naveli su iz Er Srbije, dodajući da će letovi do tri destinacije iz njene mreže biti privremeno obustavljeni na duži period.

Er Srbija, u zavisnosti od aktuelnih ograničenja u putovanjima, planira da obnovi letove za Rim, Milano i Bukurešt od 16. avgusta, umesto od 1. avgusta, za kada su ti letovi bili prvobitno planirani.

Pored toga, srpska nacionalna avio-kompanija planira da letove do Brisela, nakon pauze tokom avgusta, ponovo uspostavi 27. avgusta, a letove do Venecije počev od 31. avgusta. Letovi do Moskve i Tel Aviva, čija je obnova prvobitno planirana u avgustu, sada su pomereni na 1. septembar.

Linije Er Srbije do Madrida počev od 29. jula, do Nice počev od 8. avgusta, kao i do Kijeva počev od 31. avgusta, biće privremeno obustavljene.

Obnavljanje navedenih linija planira se za letnju sezonu sledeće godine.

Svi putnici biće obavešteni o promeni u redu letenja i o njihovim novim opcijama za putovanje.

Iz avio-kompanije ističu da pružaju svu neophodnu podršku putnicima koji su kupili karte za te letove, i izražavaju žaljenje zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih putnicima.

Putnicima savetuju da za više informacija pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije ili +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete airserbia.com  ili stranice kompanije na društvenim mrežama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.