Energoprojektu posao od 26,8 mil. €

Izvor: B92, 28.Apr.2011, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energoprojektu posao od 26,8 mil. €

Beograd -- Kompanija "Energoprojekt visokogradnja" potpisala je aneks ugovora o proširenju postojećeg posla u gradu Aktau u Kazahstanu.

Ukupna vrednost radova je 26,8 miliona evra, saopšteno je iz te kompanije.

Energoprojekt visokogradnja je sa kompanijom TOO "Oil Real Estate" iz Almatija, potpisala aneks ugovora na projektovanju i izgradnji hotelskog kompleksa u Aktau.

Kompanija koja posluje u sastavu Energoprojekt holdinga, izvođač je radova na ovom projektu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čiji je rok za realizaciju decembar 2011, a za investitora iz Almatija je i ranije gradila više značajnih objekata.

Akcije srpskog građevinskog deoničarskog holdinga nalaze se na "A" listingu Beogradske berze, a trenutna cena je 934 dinara po akciji, uz tržišnu kapitalizaciju 8,8 milijardi dinara, navedeno je na sajtu Beogradske berze.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.