Energoprojekt Entel povlači se sa berze

Izvor: Capital.ba, 22.Sep.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Energoprojekt Entel povlači se sa berze

BEOGRAD, Na vanrednoj sjednici skupštine akcionara kompanije Energoprojekt Entel a.d. donijeta je odluka o povlačenju akcija sa Beogradske berze. Kako se navodi u izveštaju sa 30. vanredne sjednice skupštine ove kompanije, sjednici su prisustvovali akcionari sa 422.292 glasa od ukupno 422.495 glasova. Energoprojekt Entel nastao je kao “ćerka firma” Energoprojekta 1990. godine kao nezavisno preduzeće za pružanje projektantskih i konsultantskih usluga u oblastima energetike, vodoprivrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << telekomunikacija i zaštite životne sredine. Duže od tri decenije ovo srpsko preduzeće učestvuje u različitim projektima u Srbiji, regionu, kao i zemljama Bliskog istoka, Jordanu, Sudanu, Bahreinu. Tanjug Чланак Energoprojekt Entel povlači se sa berze се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Energoprojekt Entel se povlači sa Beogradske berze

Izvor: Kamatica.com, 23.Sep.2019, 00:00

Na vanrednoj sednici skupštine akcionara kompanije Energoprojekt Entel a.d. doneta je odluka o povlačenju akcija sa Beogradske berze..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.