Energetska stabilnost Srbije nije ugrožena

Izvor: B92, 23.Sep.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Energetska stabilnost Srbije nije ugrožena"

Beograd -- Premijerka Ana Brnabić i ministar Siniša Mali saopštili su da ne postoji nikakva opasnost po energetsku stabilnost zemlje zbog situacije u Saudijskoj Arabiji.

“Ministar Aleksandar Antić je rekao da ne postoji opasnost po energetsku stabilnost zemlje i informacije da nemamo dovoljno rezervi nisu tačne. Energetska stabilnost u potpunosti je osigurana”, rekla je premiijerka Brnabić odgovarajući na pitanja novinara u PKS.

Ministar finansija Siniša Mali takođe je potvrdio da ne postoji bilo kakva nesigurnost po pitanju rezervi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Energetska stabilnost Srbije nije ugrožena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019

Premijerka Ana Brnabić i ministar finansija Siniša Mali saopštili su danas da ne postoji nikakva opasnost po energetsku stabilnost zemlje usled situacije u Saudijskoj Arabiji...Ministar Aleksandar Antić je rekao da ne postoji opasnost po energetsku stabilnost zemlje i da informacije da nemamo dovoljno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.