Edi Rama prelomio: Katanac na sve kladionice

Izvor: B92, 16.Okt.2018, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Rama prelomio: Katanac na sve kladionice

Prvog januara 2019. godine biće zatvorene sve sportske kladionice u Albaniji, odluka je Vlade u Tirani.

Odluka je već ugrađena u dopune Zakona o igrama na sreću u ovoj zemlji.

Takođe, kako se navodi, zatvaraju se sva elektronska kazina, kojih sada ima u glavnim ulicama u gradovima u Albaniji a biće dostupna samo u hotelima sa pet zvezdica, koji se nalaze izvan urbanih područja, prenosi Al Jazeera.

Albanski premijer Edi Rama uputio je poruku članovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parlamentarnog odbora za ekonomiju, gde navodi da će kladionice biti zatvorene 31. decembra i da neće biti “onlajn monopola”.

“Počele su da stižu reke poruka na mobilni telefon protiv zatvaranja kladionica. To je orkestrirano iz zatvora i od onih koji se kriju iza kompanija, pa nemojte da paničite islušate klevete o ‘online monopolu’, jer neće biti nikakvog monopola”, kazao je Rama, piše albanski Top channel.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAMA STAVLJA KATANCE Od nove godine u Albaniji više neće biti NIJEDNE KLADIONICE

Izvor: Blic, 16.Okt.2018

Vlada u Tirani je odlučila da od 1. januara naredne godine zatvori sve sportske kladionice u zemlji, što je predviđeno i dopunjenim Zakonom o igrama na sreću, a premijer Edi Rama poručio je da neće biti ni "online monopola".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.