Izvor: Beta, 18.Jun.2010, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EDB ove godine ulaže 2,3 milijarde dinara

BEOGRAD, 18. juna 2010. (Beta) - Elektrodistribucija Beograd (EDB) saopštila je u petak da će ove godine u izgradnju i rekonstrukciju energetskih postrojenja uložiti 2,3 milijarde dinara, što je 20 odsto više nego prošle godine.

Tehnički direktor EDB-a Miroslav Bosančić izjavio je na konferenciji za novinare da je od početka godine do maja uloženo 600 miliona dinara i da je još 300 miliona dinara ugovoreno. Kako je rekao, očekuje se da će investicije biti završene do jeseni, što će uticati na poboljšanje snabdevanja gradjana strujom.

Bosančić je rekao da će se do kraja godine izgraditi oko 100 malih trafostanica, a da je od toga već 35 izgradjeno i dodao da će se najveći remonti raditi u trafostanicama na Karaburmi, Bariču i Kaludjerici.

Generalni direkor EDB Stevan Milićević izjavio je da je potrošnja struje tokom leta zbog visokih temepratura i korišćenja klima uredjaja skoro dostigla nivo zimske potrošsnje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Investicije EDB-a 2,3 milijarde dinara

Izvor: Capital.ba, 18.Jun.2010

BEOGRAD,  “Elektrodistribucija Beograd (EDB) će u ovoj godini uložiti u izgradnju i remont postrojenja 2,3 milijadre dinara, što je za petinu više nego lani kada je investirano 1,8 milijardi dinara”, saopštio je danas tehnički direktor EDB Miroslav Bosančić. On je na konferenciji za novinare...

Nastavak na Capital.ba...

EDB ulaže 2,3 milijarde dinara

Izvor: B92, 19.Jun.2010, 12:05

Beograd -- Elektrodistribucija Beograd (EDB) će ove godine u izgradnju i rekonstrukciju uložiti 2,3 milijarde dinara, što je 20 odsto više nego prošle godine...Tehnički direktor EDB-a Miroslav Bosančić kaže da je od početka godine do maja uloženo 600 miliona dinara i da je još 300 miliona...

Nastavak na B92...

Đoković:Postepeni oporavak privrede

Izvor: B92, 19.Jun.2010

Beograd -- Državni sekretar u Ministarstvu finansija Vuk Đoković je rekao da su budžetski prihodi u maju bolji od projektovanih i da to ukazuje na oporavak privrede..."Mislim da će do kraja godine budžetski prihodi da se uravnoteže i da deficit u ovoj godini neće biti 4,8 odsto, koliko je projektovan",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.