E-novine i knjige sve čitanije

Izvor: S media, 07.Feb.2011, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E-novine i knjige sve čitanije

Dnevne novine od nedavno su se pojavile i na "ajpedu", a najnoviji podaci pokazuju da korisnici interneta sve češće i više čitaju elektronska izdanja novina, ali i knjiga.

Prvo digitalno izdanje dnevnih novina namenjeno apliciranju na "ajped" su na svečanosti u Njujorku, u muzeju Gugenhajm, predstavili predsednik "Njuz korporejšena" Rupert Mardok i potpredsednik odeljenja za internet servise kompanije "Epl" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Edi Kju.

Prodato 6,6 miliona čitača e-knjiga

Kako prenose agencije, očekuje se da će pretplata na nedeljnom nivou koštati 0,99 dolara.

U Velikoj Britaniji, "Mejl on lajn" - veb izdanje listova "Dejli mejl" i "Mejl on sandej" - najposećeniji je britanski novinski sajt.

"Mejl on lajn" je sa neverovatnih 53.943.429 pojedinačnih poseta tokom decembra prošle godine do nogu potukao ostale rivale.

Prema podacima, dnevni prosek "Mejl on lajna" je 3.044.961 dnevnih pojedinačnih poseta, dok je na drugom mestu "Gardijan" sa dnevnim prosekom od 2.234.360 pojedinačnih poseta.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

E-novine i knjige sve čitanije

Izvor: Capital.ba, 07.Feb.2011

NJUJORK, Dnevne novine od nedavno su se pojavile i na 'ajpedu', a najnoviji podaci pokazuju da korisnici interneta sve češće i više čitaju elektronska izdanja novina, ali i knjiga. Prvo digitalno izdanje dnevnih novina namjenjeno apliciranju na 'ajped' su na svečanosti u Njujorku, u muzeju Gugenhajm,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.