Izvor: Beta, 02.Avg.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duže putovanje vozom zbog radova na Gazeli

BEOGRAD, 2. avgusta 2010. (Beta) - Železnice Srbije saopštile su u ponedeljak da će, zbog nesmetanog odvijanja radova na beogradskom mostu "Gazela", od 3. do 25. avgusta, promeniti organizaciju saobraćaja putničkih vozova, što će produžiti putovanje za oko 30 minuta.

Medjunarodni vozovi će iz beogradske železničke stanice polaziti na vreme, ali će zbog korišćenja dizel vuče od Beograda do Topčidera, produžiti vreme vožnje za oko 30 minuta, navodi se u saopštenju tog javnog preduzeća.

Vozovi iz Bara, kao i Intersiti Srbija vozovi (ICS) iz Prijepolja u povratku će takodje do Topčidera saobraćati sa elektrolokomotivama, dok će od topčiderske stanice do Beograda voziti dizel lokomotive, što će takodje produžiti vožnju za oko pola sata.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozovi kasne zbog radova na "Gazeli"

Izvor: S media, 02.Avg.2010

Vozovi će zbog radova na mostu "Gazela" od sutra do 25. avgusta promeniti način saobraćanja,čime se vreme putovanja produžava za oko 30 minuta..."Železnice Srbije" najavile su da će, medjunarodni vozovi iz beogradske železničke stanice polaziti na vreme, ali će zbog korišćenja dizel vuče...

Nastavak na S media...

GAZELA JOŠ USPORILA VOZOVE

Izvor: Kurir, 03.Avg.2010, 10:40

Radovi na Gazeli uslovili promenu saobraćaja putničkih vozova, zbog čega će do 25. avgusta produžiti putovanje za 30 minuta ..Verovali ili ne, srpski vozovi će u Beograd stizati još kasnije...Zbog nesmetanog odvijanja radova na beogradskom mostu Gazela „Železnice Srbije" će od danas do...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.