Dupliran promet na Produktnoj berzi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupliran promet na Produktnoj berzi

Na Produktnoj berzi u Novom Sadu ove nedelje prodato je 870 tona robe, što je duplo više nego prošle nedelje, a duplirana je i vrednost prometa koja je iznosila 18,3 miliona dinara, saopštila je danas ta berza.

Prosečna cena kukuruza iznosila je 17,76 dinara po kilogramu, sa PDV-om, što je za 0,18 odsto više nego prethodne nedelje, a zaključeno je 11 kupoprodajnih ugovora.

Kako je saopšteno, na Produktnoj berzi su se kao prodavci kukuruza pojavili izvoznici te žitarice jer imaju viškove u silosima i lučkim terminalima.

Prosečna cena soje je povećana za 0,51 odsto, na 44,76 dinara po kilogramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Produktnoj berzi promet duplo veći

Izvor: Capital.ba, 24.Apr.2015

NOVI SAD, Na novosadskoj Produktnoj berzi u periodu od 20. aprila do danas ostvaren je duplo veći robni i finansijski promet nego prethodne sedmice, saopšteno je sa Berze. Tako je na Berzi prodato 870 tona robe čija je finansijska vrijednost bila oko 18,3 miliona dinara /oko 152.000 evra/. Najtraženija...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.