Dragin: Posebna pažnja šumarstvu i lovstvu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragin: Posebna pažnja šumarstvu i lovstvu

BEOGRAD, 8. maja 2010. (Beta-Ecotopia) - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin rekao je u subotu da je to Ministarstvo u prethodne dve godine posebnu pažnju posvetilo šumarstvu i lovstvu i doprinelo usvajanju važnih zakona iz tih oblasti. Kako se navodi u saopštenju Ministarstva, Dragin je danas otvorio 6. Šumarijadu u Deliblatskoj peščari. Prema njegovim rečima, ključni zakoni koji su usvojeni su Zakon o divljači i lovstvu i Zakon o šumama.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dragin otvorio "Šumarijadu"

Izvor: Glas javnosti, 09.Maj.2010, 07:12

BEOGRAD - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin rekao je da je to ministarstvo u prethodne dve godine posebnu pažnju posvetilo šumarstvu i lovstvu i doprinelo usvajanju važnih zakona iz tih oblasti. Dragin je otvorio šestu "Šumarijadu" u Deliblatskoj peščari...Prema njegovim...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.