Dragin: Najviša cena za uljarice

Izvor: B92, 19.Avg.2009, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragin: Najviša cena za uljarice

Novi Sad -- Ministar poljoprivrede Saša Dragin traži od prerađivača ulja da plate najveću moguću cenu za uljarice i da prilagode cenu svojih proizvoda standardu građana.

U saopštenju ministarstva se navodi da je u Izvršnom veću Vojvodine održan sastanak ministra i predstavnika prerađivača ulja , kojem su prisustvovali i svi reprezentativni predstavnici udruženja poljoprivrednika. Kada je reč o otkupu pšenice, u saopštenju se podseća da je otkupljeno 65.714 tona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pšenice ovogodišnjeg roda po ceni od 13 dinara.

Robne rezerve će početi i naturalnu razmenu sa poljoprivrednicima i zadrugama, tako što će oko 70.000 tona pšenice poljoprivrednici moći da zamene za mineralno đubrivo ili seme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dragin: Najviša moguća cena za uljarice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2009

NOVI SAD - Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Saša Dragin zatražio je danas od predstavnika prerađivača ulja da plate najveću moguću cenu za uljarice ove godine, ali i da se cena proizvoda uskladi prema ekonomskim mogućnostima građana...U saopštenju ministarstva se navodi da je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.