Dodeljena nagrada Najčovek godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrada "Najčovek godine"

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja dodelilo je danas nagradu "Najčovek godine". Nagrade je dobilo 100 najistaknutijih radnika u svakoj od oblasti iz nadležnosti ministarstva.

10.000 dinara za 100 zaposlenih u Ministarstvu za rad zapošljavanje socijalna i boračka pitanja je ovogodišnji koncept nagrade za "Najčoveka godine".

"I to je malo s obzirom koliko je veliko ministarstvo koje direktno i indirektno broji oko 14.000 zaposlenih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali ja mislim da pokazuje jedan odnos nas iz menadžmenta, da oni kažu eto neko je njih izvadio, ljude obične koji rade i prepoznao da su to ljudi koji vrede i koje je je neko ko je njima nadređen prepoznao i želi da ih nagradi", rekao je Zoran Đorđević, ministar za rad zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Nagrađena Bojana Džunić Cvetković zaposlenica centra za socijalni rad iz Pirota kaže da je da je to prva zvanična nagrada ministarstva običnim radnicima.

"Mislim da je to dobar potez zato što se ne osećamo više tako napuštenim i prepuštenim da sami na prvoj liniji odbrane u socijalnoj zaštiti delamo", rekla je Bojana.

Milion dinara za nagrade obezbedlilo je Udruženje osiguravača.

"Naša je želja bila da im na neki način damo do znanja da taj njihov rad i postupak se ceni sa strane osiguravača. Industrija osiguranja je u velikom povoju i namera nam je da deo profita podelimo sa nekoliko ministarstava i onima kojima te pare trebaju", rekli su iz Udruženja.

Ministar Đorđević je istakao i da će se truditi da pored ovogodišnjeg povećanja plata od 5 i 10 odsto određenim sektorima ministarstva ona budu i veća.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.