Izvor: Glas javnosti, 28.Mar.2010, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro poslovali i u uslovima krize

BEOGRAD - Rajfajzen banka je u Srbiji prošle godine, uprkos uticaju globalne finansijske krize, ostvarila profit od 34 miliona evra koji će, kao i prethodnih godina, biti reinvestiran u kapital banke.

Tokom prethodne godine i kapital Rajfajzen banke je održan na veoma visokom nivou, tako da iznosi 492 miliona evra, saopštavaju iz ove kompanije.

Broj klijenata Rajfajzena je tokom 2009. povećan na više od 579.000, a mreža filijala pokriva čitavu Srbiju i ima 99 poslovnica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
U banci kažu da su i u uslovima krize ostvarili visok kvalitet kreditnog portfelja, tako da je procenat učešća loših plasmana znatno manji od polovine proseka u Srbiji.

U tekućoj godini Rajfajzen je spreman da intenzivira kreditnu aktivnost shodno kreditnoj sposobnosti klijenata.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.