Dobit NBS u 2011. godini četiri milijarde dinara

Izvor: Blic, 28.Maj.2012, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobit NBS u 2011. godini četiri milijarde dinara

Narodna banka Srbije saopštila je danas da je u 2011. godini imala dobit od četiri milijarde dinara, što je za 1,9 milijardi dinara manje nego u 2010. godini.

Kako se navodi u saopštenju, NBS je iz prošlogodišnje dobiti 2,8 milijardi dinara uplatila u budžet Srbije, a u posebne rezerve i osnovni kapital centralne banke uplaćeo je 1,2 milijarde dinara.

Finansijske izveštaje za 2011. godinu NBS je dostavila Skupštini Srbije, zajedno sa izveštajem ovlašćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << revizora, koji je ocenio da kako je istaknuto, istinito i objektivno prikazuju finansijsko stanje NBS na kraju prošle godine.

Navodi se i da su finansijski izveštaji za 2011. godinu sa izveštajem ovlašćenog revizora objavljeni su na internet prezentaciji Narodne banke Srbije (www.nbs.rs), na srpskom i engleskom jeziku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobit NBS četiri milijarde dinara

Izvor: Beta, 28.Maj.2012

BEOGRAD, 28. maja 2012. (Beta) - Narodna banka Srbije saopštila je u ponedeljak da je u 2011. godini imala dobit od četiri milijarde dinara, što je za 1,9 milijardi dinara manje nego u 2010. godini...Kako ..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.