Dobit „HE na Vrbasu“ pala skoro četiri puta

Izvor: Capital.ba, 05.Maj.2020, 13:33

Dobit „HE na Vrbasu“ pala skoro četiri puta

BANJALUKA – „Hidroelektrane na Vrbasu“ u prvom kvartalu ove godine ostvarile su dobit u visini od pola miliona KM, što je skoro četiri puta manje nego u istom periodu prošle godine, kada je dobit ovog preduzeća iznosila 1,9 miliona KM. Poslovni prihodi „HE na Vrbasu“ iznosili su 4,17 miliona KM i manji su za 1,7 miliona u odnosu na prvi kvartal prošle godine kada su iznosili 5,92 miliona KM. Troškovi koje je ovo preduzeće stvorilo u prvom kvartalu ove godine bili su 3,6 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << KM, i manji su za 380 hiljada u odnosu na prošlu godinu. Dobit „HE na Vrbasu“ ove godine iznosila je 557.299 KM, dok je tokom prošle godine ostvareno 1,9 miliona KM. Broj zaposlenih u ovom preduzeću u prvom kvartalu iznosi 151 i umanjen je za 11 radnika u odnosu na isti period 2019. Godine kada je bilo zaposleno 162 lica. CAPITAL: D.E. Чланак Dobit „HE na Vrbasu“ pala skoro četiri puta се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Kvartalna dobit „Elektrokrajine“ pala za tri miliona KM

Izvor: Capital.ba, 05.Maj.2020

BANJALUKA – Gubitak snabdjevanja oko 2.400 velikih industrijskih potrošača odrazio se na poslovanje banjalučke „Elektrokrajine“ u prvom kvartalu ove godine. Kvartalna dobit iznosila je dva miliona KM, što je tri miliona KM manje u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje finansijski izvještaj. Prihodi...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.