Do kraja 2020. trgovinski sporazum sa EU

Izvor: Capital.ba, 06.Dec.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do kraja 2020. trgovinski sporazum sa EU

LONDON, Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da će njegova zemlja postići trgovinski sporazum sa Evropskom unijom pre kraja naredne godine. “Veoma je u njihovom (EU) interesu da naprave dogovor s nama i ne sumnjam da hoće. I ako pitate mogu li apsolutno garantovati da ću postići dogovor – mislim da mogu”, rekao je Džonson tokom posete fabrici >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << u centralnoj Engleskoj. Džonson je još jednom ponovio da će Britaniju izvesti iz EU do kraja januara. Rekao je i da neće produžavati prelazni period koji bi trebalo da se završi u decembru 2020. godine uprkos tome što kritičari tvrde da ne ostaje dovoljno vremena za postizanje novog trgovinskog sporazuma. Tanjug Чланак Do kraja 2020. trgovinski sporazum sa EU се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optimističan: "U njihovom je interesu da sklope dogovor sa nama"

Izvor: B92, 06.Dec.2019

London -- Britanski premijer Boris Džonson izjavio je da će njegova zemlja postići trgovinski sporazum sa Evropskom unijom pre kraja naredne godine..."Veoma je u njihovom interesu da sklope dogovor s nama i ne sumnjam da hoće. I ako pitate mogu li apsolutno da garantujem da ću postići dogovor,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.