Đorđević: Cilj povećanje minimalne cene rada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Cilj povećanje minimalne cene rada

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević kaže da se Vlada Srbije aktivno zalaže za unapređenje uslova života građana, a kao jedan od prioriteta u ostvarenju tog cilja kaže da je povećanje minimalne cene rada.

Đorđević je to rekao u razgovoru s predsednikom Udruženog građanskog sindikata Nezavisnost Zoranom Stoiljkovićem. od kojeg je želeo da čuje stavove sindikata o toj temi.

"U poslednje dve godine minimalna cena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada kumulativno je povećana za 18,6 odsto. Želimo da građani Srbije budu zadovoljni u svojoj zemlji i imaju bolji životni standard", rekao je ministar, a navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Đorđević prethodno je održao sastanke sa ministrom finansija Sinišom Malim i s predsednikom Unije poslodavaca Srbije Milošem Nenezićem i predsednikom Saveza samostalnih sindikata Srbije Ljubisavom Orbovićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.