Đilas: Neprihvatljiva izjava Veselinovića o Mileni Ivanović

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Jan.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Neprihvatljiva izjava Veselinovića o Mileni Ivanović

BEOGRAD - Jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas osudio je danas uvrede koje je Željko Veselinović, takodje jedan od lidera Saveza, uputio Mileni Ivanović, navodeći da je neprihvatljivo da se bilo koja žena naziva rečima koje je Veselinović koristio.

"Svakodnevne uvrede koje od vlasti trpimo ne mogu da aboliraju nikoga ko na vredjanje odgovara na isti način. Neprihvatljivo je da se bilo koja žena naziva rečima koje je koristio Željko Veselinović. Zato, samo izvinjenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << u ovom slučaju nije dovoljno", napisao je Đilas na Tviteru.

Veselinović je na Tviteru objavio: "Pored ovakve žene Oliveru neprijatelj nije bio potreban. Žena koja par meseci nakon ubistva muža djuska po beogradskim klubovima i ne dodje na godišnji parastos ubijenom mužu je žena djavo".

Uvrede upućene supruzi ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, osudili su predstavnici vlasti, kao i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je ocenila da taj napad pokazuje nerazumevanje uloge žene u društvu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.