Izvor: EMportal, 24.Mar.2010, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: Stimulisati dugoročnu dinarsku štednju

Potpredsednik Vlade Božidar Đelić izjavio je za Ekonom:east magazin koji izlazi sutra da bi oskudna budžetska sredstva trebalo usmeriti za stimulisanje dugoročne dinarske štednje.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đelić: Stimulisati dugoročnu dinarsku štednju

Izvor: Capital.ba, 24.Mar.2010

BEOGRAD, Potpredsjednik Vlade Božidar Đelić izjavio je za Ekonom:east magazin koji izlazi sutra da bi oskudna budžetska sredstva trebalo usmjeriti za stimulisanje dugoročne dinarske štednje. 'Na taj način bi banke imale bazu za više dinarskih kredita na tržištu', kazao je Đelić. On je  rekao...

Nastavak na Capital.ba...

Djelic: Stimulisati dugorocnu dinarsku stednju

Izvor: Economy.rs, 25.Mar.2010, 00:22

Potpredsednik Vlade Bozidar Djelic ocenio je da bi oskudna budzetska sredstva trebalo usmeriti za stimulisanje dugorocne dinarske stednje.

Nastavak na Economy.rs...

Budžetska sredstva treba usmeriti na stimulisanje dugoročne dinarske štednje

Izvor: Krediti.rs, 25.Mar.2010

Oskudna budžetska sredstva trebalo bi usmeriti na stimulisanje dugoročne dinarske štednje, kazao je potpredsednik Vlade Božidar Đelić.

Nastavak na Krediti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.