Direkcija kupuje 61 stan za izbeglice

Izvor: B92, 31.Maj.2019, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direkcija kupuje 61 stan za izbeglice

Beograd -- Republička direkcija za imovinu (RDI) oglasila je ponudu za kupovinu do 61 stana za potrebe izbeglica u osam gradova i opština u Srbiji.

Stanovi se kupuju na osnovu Sporazuma o donaciji s Bankom za razvoj Saveta Evrope a u okviru Regionalnog stambenog programa, i to za potrebe Komesarijata za izbeglice i migracije.

RDI traži da kupi maksimalno do 12 stanova na teritoriji opštine Bačka Palanka, do 11 stanova u Staroj Pazovi, do 10 u Požarevcu i Sremskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrovici, do devet u Sremskim Karlovcima, kao i pet stanova u Zrenjaninu, tri u Kikindi i stan u Ubu. Uslov je da stanovi budu legalni i da ih prodaju vlasnici, a ponude za prodaju stanova državi mogu se podnositi do 30. avgusta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.