Devizni priliv od turizma premašio 1,2 milijarde evra

Izvor: Capital.ba, 28.Sep.2022, 07:57

Devizni priliv od turizma premašio 1,2 milijarde evra

BEOGRAD- Devizni priliv Srbije od turizma u sedam mjeseci ove godine prešao je 1,2 milijarde evra, što je porast od 52,7 odsto u odnosu na isti period 2021. godine, rekla je ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić. izvor: Agencije Matićeva je istakla da je ovaj priliv za 66,8 odsto viši u odnosu na isti period 2019. godine, do sada najuspješnije turističke godine, kada je priliv od turizma u istom periodu iznosio 738 miliona evra, saopšteno je iz resornog ministarstva. “Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << turizam je ove godine apsolutno oborio rekorde. Najnoviji podaci o deviznom prometu u sektoru turizma, objavljeni upravo na Svetski dan turizma, neoboriv su dokaz ne samo oporavka, već i nezaustavljivog napretka ovog sektora“, navela je Matićeva.   Srna Чланак Devizni priliv od turizma premašio 1,2 milijarde evra се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Za sedam meseci prihod od turizma 1,2 milijarde evra

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

Devizni priliv od turizma za prvih sedam meseci ove godine prevazišao je 1,2 milijarde evra, što je porast od 52,7 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.