Delta holding uplatila u budžet 2,63 milijarde dinara

Izvor: Beta, 15.Apr.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta holding uplatila u budžet 2,63 milijarde dinara

BEOGRAD, 15. aprila 2015. (Beta) - Kompanija Delta holding u prvom kvartalu 2015. godine uplatila je u budžet Srbije 2,63 milijarde dinara, izjavio je u sredu izvršni potpredsednik te kompanije za operativne poslove Dejan Jeremić.

On je na konferenciji za novinare kazao da je ukupan prihod Delta holdinga u prvom kvartalu 2015. porastao za 9,4 odsto u odnosu na isti period prošle godine i da iznosi 13,7 milijardi dinara.

Prema Jeremićevim rečima, u odnosu na isti period >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << prošle godine operativni profit pre oporezivanja Delta holdiinga u prvom kvartalu ove godine bio je za 23,1 odsto veći nego u istom periodu 2014. i iznosi 1,56 milijardi dinara.

"U prvom tromesečju 2015. poslovanje Delta holdinga u odnosu na isti period prošle godine poboljšano je po svim parametrima", naglasio je Jeremić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.