Izvor: SEEbiz.eu, 09.Apr.2010, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Šoškić: Očekujem brz izbor guvernera

BEOGRAD - Iako se u javnosti već danima najavljuje da će sa imenom kandidata za guvernera koji će naslediti Radovana Jelašića, vrlo brzo biti upoznata javnost, ništa više od imena dva najozbiljnija kandidata se ne može čuti. Ostaje da se postigne dogovor na nivou vladajuće koalicije.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Šoškić i Vujović u trci za mesto guvernera NBS!

Izvor: Press, 09.Apr.2010

Ime kandidata za novog guvernera NBS biće saopšteno početkom sledeće nedelje nakon konsultacija vladajuće koalicije koje će biti održane tokom vikenda, saznaje Press u Vladi Srbije. Pored dogovora o kandidatu, raspravlja se o tome da li treba prvo izabrati guvernera ili pre toga doneti novi Zakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.