Danas stiže pomoć iz Rusije - oprema i lekari

Izvor: B92, 03.Apr.2020, 09:46

Danas stiže pomoć iz Rusije - oprema i lekari

Beograd -- Pomoć Rusije u vidu opreme, osam lekara i drugog osoblja stići će danas u 11 sati u Srbiju.

Avion će dočekati premijerka Ana Brnabić. Pomoć stiže nakon jučerašnjeg razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ruskog predsednika Vladimira Putina.

U Beograd bi u 11 sati trebalo da sleti ruski avion Iljušin, sa opremom, respiratorima, medikamentima i drugim sredstvima, a u Srbiju stižu i ruski lekari i drugo osoblje, među kojima su i radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji dezinfikuju objekte.

"To je, čini mi se, isti paket koji je bio i za Italiju i to od nas zahteva punu zahvalnost Rusiji, jer pokazuje koliko brinu o Srbiji kad ni njima nije lako", rekao je sinoć na konferenciji za novinare Aleksandar Vučić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.