MAK: Dačija sandero za 6.000 evra

Izvor: B92, Beta, 20.Mar.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAK: "Dačija sandero" za 6.000 evra

Skoplje -- Makedonski građani će u narednih pola godine moći da kupe novi automobil "dačija sandero" za šest hiljada evra ako predaju na reciklažu svoj stari auto.

Prvi čovek kompanije "Atomotiv grup" Kiril Kalenikov kaže da se nudi popust za kupovinu automobila od 1.600 evra pod uslovom da se registrovano staro vozilo preda tom auto dileru.

Cilj akcije je da se smanji broj starih, tehnički neispravnih automobila u saobraćaju koji u velikoj meri utiču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na zagađenje.

Kampanja nije, kako se navodi, odgovor na vladine izmene zakona o carinskim tarifama koje predviđaju da se sva putnička vozila pri uvozu u Makedoniju carine po stopi od pet odsto vrednosti automobila.

U preduzeću Automotiv grup ističu i da za početak očekuju prodaju oko 100 novih vozila koji se proizvode u Rumuniji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz reciklažu starog vozila dačija sandero za 6.000 evra

Izvor: S media, 19.Mar.2010, 17:44

Makedonski gradjani će u narednih pola godine moći da kupe novi automobil "dačija sandero" za 6.000 evra ako predaju na reciklažu svoj stari auto. ..To je danas saopštio prvi čovek kompanije "Atomotiv grup" Kiril Kalenikov, koji je promovisao kampanju "Dačija za prirodu", u okviru koje se nudi...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.