Dačić: Ako izađemo iz vlade ko će da brani Vučića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2018, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ako izađemo iz vlade ko će da brani Vučića

Ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić kazao je danas da su socijalisti pouzdan partner SNS-u, a da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ima prijateljske odnose.

Dačić kaže da njih dvojicu vezuje politika, za koju se "srčano zalaže, možda više i od mnogih iz njegove partije".

"Ako mi izađemo iz Vlade, ko će da ga brani?", pitao je Dačić u razgovoru za N1.

Odgovarajući na pitanje kako je razumeo nedavni Vučićev komentar da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "znajući SPS, on ne bi izašao iz vlade ni za šta na svetu", šef srpske diplomatije je rekao da ga Vučić "stalno zafrkava što je na političkoj sceni 28 godina, a 25 na vlasti".

"Ja to shvatam kao dobru stvar, zato što se svako bori da igra u prvoj ligi, pa nisam valjda lud da se borim da odem u drugu ligu. Sa druge strane, znate onu izreku: Ćerku kara, a snajki prigovara. Hoću da kažem, što se tiče SPS, mi smo pouzdani partneri, Vučić i ja imamo prijateljske odnose. Nas vezuje politika, ja se srčano zalažem za tu politiku i ne verujem da postoji bilo ko drugi na političkoj sceni, ko to više radi od mene. Možda i više nego mnogi iz njegove partije, ili iz partija koje su bile na njegovoj listi", rekao je Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.