DOBITNICI URUČENA NAGRADA: Marina preuzela stan

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2017, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBITNICI URUČENA NAGRADA: Marina preuzela stan

Dobitnici u igri "Uzmi račun i pobedi" uručena nagrada, stan u Ulici Veljka Vlahovića broj 53 MARINI Grković iz Mesaraca kod Vladimirca danas su i zvanično uručeni ključevi stana koji je, 11. marta, dobila u prvom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Zapisnik o primopredaji potpisala je sa Dragoljubom Čajićem iz Republičke direkcije za imovinu. - Sve je došlo iznenada, još ne mogu da verujem da sam vlasnik ovog stana u našoj prestonici - rekla nam je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Marina. - Lep je, funkcionalan, ima 53 kvadrata, a od danas kreću i naše obaveze prema stanu. Predstoji nam još mnogo posla, ali neće nam biti teško i sve to obavićemo sa zadovoljstvom. Ne skrivajući sreću, preuzimanju stana u Ulici Veljka Vlahovića broj 53, prisustvovali su i Marinin suprug Darko, svekrva Branka i ćerka Svetlana, koja je mamu i "ubedila" da učestvuje u nagradnoj igri. - Nećemo se seliti iz Mesaraca - rekli su nam Grkovići. - Stan ćemo sređivati i pripremati najpre za sina Stefana, koji bi dogodine trebalo da upiše fakultet u Beogradu, a za koju godinu pridružiće mu se i naša starija ćerka Andreja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Trafika na Novom Beogradu nudi novine, ali i RAČUNE ZA NAGRADNU IGRU

Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 13:46

Približava se treće od četiri kola nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", a radnici na trafikama na Novom Beogradu odlučili su da pomognu učesnicima...U Pohorskoj ulici, pored izloženih novina, nalazi se i kutija za račune. Radnici su se dosetili da u njih ubacuju račune svih kupaca koji ih ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.