DANAS LEŽU PARE NA RAČUN: Nekima čak i 30.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 07:44

DANAS LEŽU PARE NA RAČUN: Nekima čak i 30.000 dinara

Isplata studentskih stipendija i kredita, u okviru Sektora za učenički i studentski standard Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, počinje danas.

Studentima će biti isplaćena osma i deveta mesečna rata stipendija i kredita, a njen mesečni iznos je 8.400 dinara.

Za izuzetno nadarene studente bićee isplaćena deseta i jedanaesta mesečna rata. Mesečni iznos studentske stipendije za studente osnovnih i master studija je 24.000 dinara, a 30.000 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za studente doktorskih studija.

Isplata osme, devete, desete, jedanaeste i dvanaeste mesečne rate stipendija za studente nedostajućih zanimanja, takođe je sutra.

Mesečni iznos stipendije za studente koji pohađaju studije za nedostajuća zanimanja je 12.000 dinara, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.