DANAS IMUNIZACIJA PROSVETARA: Ministar Ružić zajedno sa nastavnicima i profesorima prima vakcinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 08:19

DANAS IMUNIZACIJA PROSVETARA: Ministar Ružić zajedno sa nastavnicima i profesorima prima vakcinu

Ministar prosvete i prvi potpredsednik Vlade Srbije vakcinisaće se na Beogradskom sajmu

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić primiće danas vakcinu protiv korona virusa.

Ružić će se vakcinisati u 8.45 časova na Beogradskom sajmu, u hali 11 i to zajedno sa prvom grupom prosvetnih radnika koji su iskazali interesovanje za imunizaciju.

Juče su vakcinu primili i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković i ministar odbrane Nebojša Stefanović.

Podsetimo, ministar zdravlja Zlatibor Lončar primio je juče na Institutu za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" vakcinu protiv korona virusa. Posle ministra zdravlja, vakcinisao se i pokrajinski sekretar za zdrastvo Zoran Gojković. Obijica su primila kinesku Sinofarmovu vakcinu.

Pored njega, kinesku vakcinu primili su ministar odbrane Nebojša Stefanović kao i pripadnici vojske i policije.

Direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislav Gašić, koji se takođe vakcinisao juče protov virusa korona, poručio je da je masovna imunizacija stanovništva jedini način da se pobedi pandemija kovid-19.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.