Cvijanović: Nema umanjenja stečenih prava

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Dec.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Nema umanjenja stečenih prava

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da prijedlozima ekonomske politike i budžeta za narednu godinu dostignuti nivo prava, kao i finansijska izdvajanja po stečenim pravima neće biti umanjivani, te da će biti nastavljena realizacija programa potpunog stambenog zbrinjavanja porodica poginulih boraca i ratnih vojnih invalida.

Na današnjem sastanku sa predstavnicima organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata bilo je riječi i o aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Vlade Srpske u narednom periodu, mjerama na rasterećenju privrede, očuvanju radnih mjesta i akcionom planu zapošljavanja, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

U saopštenju se dodaje da su predstavnici organizacija proisteklih iz odbrambeno-otadžbinskog rata istakli da je i dalje u partnerstvu i dijalogom potrebno raditi na rješavanju svih pitanja koja su od značaja za predstavnike organizacija proisteklih iz rata i zaštiti prava svih kategorija stanovništva koje su učestvovale u stvaranju Republike Srpske.

Današnjem sastanku u ime Vlade Srpske, osim Cvijanovićeve, prisustvovali su i ministri iz aktuelnog saziva i novoimenovani ministri Vlade Republike Srpske Petar Đokić i Milenko Savanović.

Na sastanku su učestvovali predstavnici Boračke organizacije Srpske, Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila, Organizacije amputiraca "UDAS", Saveza udruženja civilnih žrtava rata Republike Srpske, Saveza logoraša, Saveza organizacija i udruženja ratnih vojnih invalida, Udruženja vojnih penzionera i Udruženja žena žrtava rata Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Gnjatić: Budžet neprihvatljiv zbog umanjenja za naknade

Izvor: Capital.ba, 26.Dec.2014, 15:00

BANJALUKA, Za Republički sindikat obrazovanja, nauke i kulture budžet Republike Srpske za 2015. godinu je neprihvatljiv, jer je u stavci „rashodi za bruto naknade“ evidentno da su kod svih budžetskih organizacija i potrošačkih jedinica Ministarstva prosvjete i kulture ove naknade umanjene za...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.