Četvrtina kapitala Dunava ponuđena na prodaju

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvrtina kapitala Dunava ponuđena na prodaju

Beograd -- Ministarstvo privrede ponudilo je na prodaju 24,5 procenata, što je državni kapital, u firmi AD Dunav iz Grocke po početnoj ceni od 424,7 hiljada evra.

Kapital ovog preduzehca čija je delatnost proizvodnja sintetičkih teksturiranih filamenata, efektnih i kombinovanih prediva i konca procenjen je 3,4 miliona evra, a početna cena državnog kapitala koji se prodaje je 50 procenata procenjene vrednosti.

Državni kapital prodaje se kroz prikupljanje pismenih ponuda čije otvaranje je zakazano za 12. novembar.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ponovo oglašena prodaja udela Akcionarskog fonda u preduzeću Dunav Grocka

Izvor: B92, 24.Okt.2019

Beograd -- Ministarstvo privrede Srbije oglasilo je prodaju udela Akcionarskog fonda od 24,57 odsto u tekstiloj fabrici Dunav Grocka po ceni od 424.705 evra...Ovaj iznos predstavlja polovinu procenjene vrednost kapitala ponuđenog zainteresovanim kupcima...Rok za podnošenje prijava za učešće u postupku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.