Izvor: Blic, 09.Avg.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENA POTERNICA Crna Gora traga za bivšim agentom CIA

Crnogorski istražitelji raspisali su crvenu poternicu za bivšim agentom CIA-e Džozefom Asadom zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je oktobra 2016. planirala da nasilno preuzme vlast, proglasi pobedu Demokratskog fronta i spreči ulazak Crne Gore u NATO, potvrđeno je TVCG iz Tužilaštva.
Pogledaj vesti o: CIA

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Crna Gora raspisala poternicu za bivšim agentom CIA

Izvor: N1 televizija, 09.Avg.2018

Crnogorski istražitelji raspisali su crvenu poternicu za bivšim agentom CIA Džozefom Asadom (47) zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koja je 16. oktobra 2016. planirala da nasilno preuzme vlast, proglasi pobedu opozicionog Demokratskog fronta i spreči ulazak Crne Gore u NATO, potvrđeno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.