Bus plus: Spremni smo za analizu

Izvor: B92, 30.Nov.2013, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus plus: Spremni smo za analizu

Beograd -- Kompanija Apeks saopštila je da se raduje analizi rada Bus plus sistema, koju je najavio predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali.

"Otvoreni smo za svaki vid komunikacije ili dostupnosti materijala. Takođe se radujemo najavljenoj analizi i sagledavanju realnog potencijala koji sistem Bus plus može da pruži", rekao je Veljko Vlahović, direktor Apeks solušn tehnolodžija (Apex solution technology d.o.o.).

U Apeksu su, kako se navodi u saopštenju, uvereni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će analitičari biti prijatno iznenađeni mogućnostima tog sistema "koje mogu biti isključivo u službi građana i boljeg funkcionisanja grada i gradskog prevoza".

Mali je juče, gostujući u Kažiprstu RTV B92, najavio da se u okviru analize rada javnih preduzeća, može očekivati i analiza rada "Bus plus sistema", što će biti deo analize o poslovanju GSP "Beograd".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Apeksu spremni za analizu rada BusPlus sistema

Izvor: Blic, 30.Nov.2013

Kompanija Apeks, koja upravlja sistemom za naplatu karata u javnom prevozu u Beogradu, saopštila je danas da se raduje analizi rada BusPlus sistema i da su za nju spremni, a koju je najavio predsednik Privremenog veća Beograda Siniša Mali. ..- Otvoreni smo za svaki vid komunikacije ili dostupnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.