Bugarska traži veći doprinos od JP

Izvor: B92, 14.Dec.2013, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska traži veći doprinos od JP

Sofija -- Bugarska vlada donela je dekret kojim se od 10 državnih preduzeća traži da u centralni budžet uliju dodatnih 88 miliona leva (45 miliona evra).

Dodatna izdvajanja su moguća, jer je kvalitetno upravljanje tim kompanijama omogućilo da one ostvare dobre rezultate i zabeleže profit, uprkos ekonomskoj krizi i rastućoj neizvesnosti u zemlji, prenosi bugarska agencija BTA.

Među 10 preduzeća od kojih se traže dodatna sredstva su Služba za kontrolu leta, Aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sofija, operateri luka Varna i Burgas i Agencija za diplomatsku imovinu u Bugarskoj.

Vlada navodi da dodatni doprinos centralnom budžetu neće ugroziti poslovanje tih kompanija, niti njihove investicione planove.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bugarska traži dodatni doprinos državnih firmi budžetu

Izvor: Capital.ba, 15.Dec.2013, 09:00

SOFIJA, Bugarska vlada donijela je dekret kojim se od 10 državnih preduzeća traži da u centralni budžet uliju dodatnih 88 miliona leva (45 miliona evra), javila je u subotu Informaciona ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.