Brkić: To je reciklaža starih tekstova

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Okt.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brkić: To je reciklaža starih tekstova

ZAGREB - Milijan Brkić stigao je na Trg žrtava fašizma gdje se u 18 sati održava sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Brkić je novinarima kazao kako je riječ o reciklaži starih tekstova. Nije objasnio zašto to misli s obzirom da velik dio informacija koje su se danas saznale ranije javnosti nisu bile poznate

"Čuo sam da su u jednom opskurnom članku objavljeni neki članci, koliko sam čuo 21 stranica. Toliko nisu pisali ni o drugu Titu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<

To je reciklaža starih tekstova. MUP je dao priopćenje. Pogledajte to, vidite što je DORH napravio po tom pitanju pa ćete sami moći donijeti zaključke. Drago mi je da su se mediji napokon počeli baviti otkrivanjem takozvanih informacija", rekao je Brkić.

"Ne znam, to morate pitati one koji to puštaju", rekao je Brkić na pitanje tko mu sve ovo radi i tko ove informacije pušta.

"Žalosno je da iz državnih institucija izlaze takve dezinformacije vani i tako hrane javnost. Daj bože da nam je to jedini problem", rekao je Brkić.

Nakon Brkića u HDZ su počeli dolaziti i ostali ljudi iz vrha stranke.

Plenković je stigao dobro raspoložen. Rekao je da se s Brkićem čuo preko telefona, ali da su se dogovorili da se sastanu u stranačkim prostorijama.

"Sve ću vam rastumačiti nakon sastanka", rekao je Plenković i ušao u zgradu.

Branko Bačić je, zanimljivo, također spomenuo pojam reciklaža u slučaju novih otkrića.

"Bit će riječi o SMS aferi. Ja znam što znate i vi, bilo što reći bilo bi naklapanje. Ja malo pričekam dok zaključim", rekao je Branko Bačić.

"Je li mi čudno? Čim je krenula afera, jasno je da se stvari vuku jedna za drugom. On je već spomenut pa se pokušavaju reciklirati", rekao je Bačić dodavši kako i njega interesira tko to radi.

I on je kazao kako je sve u redu u HDZ-u.

"Nitko s nikim ne ratuje, nema rata u HDZ-u", rekao je Branko Bačić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.