Izvor: Capital.ba, 04.Okt.2011, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogati da pomognu zemljama u razvoju

BEOGRAD, Prioriteti grupe najrazvijenijih zemalja, članica G20, u ovoj godini su borba protiv gladi i izgradnja infrastrukture u zemljama u razvoju - rekao je ambasador Francuske u Beogradu Fransoa Denijo, otvarajući drugi dan Ekonomskog samita Srbije. Denijo je rekao da je potrebna bolja politička koordinacija radi ublažavanja uticaja krize te naglasio da najbogatije zemlje svijeta treba...

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Bogati da pomognu zemljama u razvoju

Izvor: TrazimKredit.com, 04.Okt.2011

BEOGRAD, Prioriteti grupe najrazvijenijih zemalja, članica G20, u ovoj godini su borba protiv gladi i izgradnja infrastrukture u zemljama u razvoju – rekao je ambasador Francuske u Beogradu Fransoa Denijo, otvarajući drugi dan Ekonomskog samita Srbije.

Nastavak na TrazimKredit.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.