Blizu 20 miliona za razvoj lovstva u AP Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Sep.2021, 15:36

Blizu 20 miliona za razvoj lovstva u AP Vojvodini

Na 88. Međunarodnom sajmu poljoprivrede, pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić uručio je 52 ugovora korisnicima koji su ostvarili pravo na bespovratna sredstava za razvoj lovstva u AP Vojvodini za 2021. godinu.

Božić je kazao da su podržani projekti lovačkih udruženja i korisnika lovišta, kao što su izgradnja, rekonstrukcija i sanacija lovnotehničkih objekata i nabavka žive divljači u visini od 19,6 miliona dinara. On je dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da Pokrajinska vlada u kontinuitetu podstiče razvoj lovstva, koji čini bitan deo ukupnog ekonomskog razvoja naše zemlje.

Božić je istakao da su sve sugestije i predlozi lovačkih udruženja dobrodošli, kako bi programi i konkursi u ovoj oblasti bili efikasniji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.