Blaga zima pomrsila račune prodavcima drva

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blaga zima pomrsila račune prodavcima drva

Jagodina -- Blaga zima bez snega u Pomoravlju, kao i vremenska prognoza koja govori da će i dalje biti toplo, pomrsila je račune prodavcima drva.

Oni danima sa punim kolicima čekaju kupce, kojih nema.

U Jagodini, središtu Pomoravskog okruga, na mestu određenom za prodaju drva, pored punih prikolica danas nema ni kupaca ni prodavaca, a stanovnici okolnih kuća kažu za Tanjug da je takva situacija danima.

Prodavci su na drvima i prikolocama na kartonima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napisali brojeve mobilnih telefona i otišli da rade druge poslove, u nadi da će ih neko od kupaca pozvati.

Jedan od prodavaca rekao je u telefonskom razgovoru za Tanjug da drva prodaje po ceni od 4.000 dinara po metru, dok drugi prikolicu od 2,30 metara nacepanih drva prodaje za 10.000 dinara.

Drva dovoze i na kućnu adresu, ali kupaca za sada nema.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.