Biznis Garden predstavljen članovima Amcham

Izvor: B92, 16.Apr.2018, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biznis Garden predstavljen članovima Amcham

Beograd -- Projekat Biznis Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji.

Zvanice su imale priliku da se upoznaju sa najnovijim u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“, navodi se u saopštenju.

Prisutnima su se obratili Branislav Savić, prvi potpredsednik AmCham-a i gospodin Gili Dekel, Partner investitor i domaćin događaja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je sa ponosom najavio i predstavio sve prednosti koje će Biznis Garden ponuditi svojim zakupcima. Za dobro raspoloženje i prijatnu atmosferu nakon zvaničnog dela programa bio je zadužen bend Vasila Hadžimanova.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove prve moderne poslovne zgrade koja će se nalaziti na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova adresa u centru grada za poslovne uspehe

Izvor: Blic, 16.Apr.2018

Projekat Business Garden, jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, predstavljen je članovima Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) na koktelu koji je upriličen u hotelu “Metropol”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.