Izvor: Capital.ba, 16.Sep.2011, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor “Agrokopa” došao po grožđe

TREBINJE, Bivši direktor trebinjskog preduzeća 'Agrokop' Risto Drobnjak jutros je neovlašteno i bez najave šleperom ušao u vinograde ovog preduzeća da bi uzeo ubrano grožđe i na taj način sebi namirio plate koje mu 'Agrokop' duguje, rekao je direktor 'Agrokopa' Nevenko Kuvač. Kuvač je rekao da ga je šef obezbjeđenja obavijestio da je u vinogradu šleper...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši direktor došao da pokupi grožđe da namiri sebi plate

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2011

TREBINjE - Bivši direktor trebinjskog preduzeća "Agrokop" Risto Drobnjak jutros je neovlašteno i bez najave šleperom ušao u vinograde ovog preduzeća da bi uzeo ubrano grožđe i na taj način sebi namirio plate koje mu "Agrokop" duguje, rekao je direktor ''Agrokopa'' Nevenko Kuvač.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šleperom po platu u vinograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Sep.2011

Bivši direktor trebinjskog "Agrokopa" Risto Drobnjak šleperom je ušao u vinograd preduzeća da bi utovario grožđe pokušavši da tako naplati dug koji firma ima prema njemu - ukupno 16 hiljada evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Grožđe kao kompenzacija za platu

Izvor: S media, 16.Sep.2011

Šleperom ušao u vinograd kako bi utovario grožđe i namirio dug firme prema njemu. On je dogovorio sa novim direktorom preduzeća "Agrokop" da ponese 11 tona grožđa. ..Bivši direktor trebinjskog preduzeća "Agrokop" Risto Drobnjak danas je šleperom ušao u vinograd preduzeća da bi utovario groždje...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.