Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitcoin rekordna vrednost, preko 4.000 dolara!

U jednom trenutku su mu predviđali krah, ali Bitcoin upravo vredi nenormalno visoko!

Novi rekord najpoznatije kripto valute - preko 4.000 dolara, objavio je magazin Forbes u svom internet izdanju! Nakon što je dostigao rekordnu vrednost od 4.000,93 dolara, kripto valuta je počela da stagnira, ali značajno sitnije nego što je to predviđeno od strane analitičara.

Bitcoin: Šta je to i ima li 'leba bez motike?

Prema podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << BPI-a (Bitcoin Price Index) trenutno Bitcoin vredi i dalje neverovatno visokih 3.912,18 dolara, a novi rast je očekivan uskoro.

Povećanje Bitcoin vrednosti mnogi njegovi vlasnici su iskoristili za podizanje svojih novčića tj. zamenu za pravi novac, što je moguće učiniti i u Beogradu, na prvom Bitcoin bankomatu u regionu.

REVOLUCIJA: Rođena nova kriptovaluta!

Oni koji sad kreću u „rudarenje“ Bitcoin-a trebalo bi da znaju da je tržište još uvek nedovoljno uređeno, da je to proces koji iziskuje dosta ulaganja i da postoji mogućnost da cela uložena investicija propadne. Ali, ako ne Bitcoin - tu su druge kripto valute, koje vrede manje, ali su i manje popularne, lakše se do njih dolazi i sigurnija su investicija.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.